Over mij

Wat wil je later worden? Dat was één van de standaardvragen in de vriendenboekjes die je op de basisschool altijd invulde. Bij mij wisselde het antwoord op deze vraag elke week, althans tot het moment dat ik erachter kwam dat er mensen zijn die avonturier zijn en daarmee hun geld kunnen verdienen. Dat leek me ook wel wat: ik hield van buiten in de natuur zijn en buiten sporten: van mountainbiken tot rennen tot hutten bouwen tijdens een wandeltocht.

Over de jaren is de interesse in buitensport gebleven, maar mijn beroepskeuze wel verder geëvolueerd: na de middelbare school ben ik begonnen op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven en heb ik de studie Sportkunde Adventure afgerond. Tijdens deze studie ben ik erachter gekomen dat ik ook schrijven erg leuk vind en steeds leuker begon te vinden. Om bezig te zijn met schrijven en me hierin ook te kunnen ontwikkelen, kwam toen voor het eerst de gedachte voor het maken van een blog op. Nu, een aantal jaar later en nog maar een paar weken voor de start van mijn grootste avontuur tot nu toe, heb ik besloten de sprong te maken en een blog bij te gaan houden. In eerste instantie een blog om mijn passie voor buitensport in het algemeen, en hiking in het bijzonder, te delen middels tips en tricks, een blik op mijn voorbereiding en vooral ook veel verslagen van de reis zelf. Wat is een mooier onderwerp om te beginnen met bloggen dan het spelen van een avonturier op de Pacific Crest Trail (PCT), een wandeltocht door de Verenigde Staten van de Mexicaanse naar de Canadese grens?

Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, hoor ik ze graag. Je kunt een reactie onder een blogpost achterlaten of me contacteren via het contactformulier op deze website.

Veel leesplezier!

Tim Stroeks – Strooky